The 24th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Max Spapens: "Je hebt bier drinken en je hebt bier drinken in de F.O.R.T."
Na net als zijn ouders en grootouders te zijn geboren en opgegroeid in Tilburg, besloot deze hardwerkende, ineengetogen jongeman zijn leven verder voort te zetten in Eindhoven. Van het ineengetogen karakter bleven enkel een paar restjes over nadat hij erachter was gekomen hoe gezellig de mensen op de faculteit ST kunnen zijn. De F.O.R.T. is natuurlijk de ideale plek om hier achter te komen; je hebt tenslotte bier drinken en je hebt bier drinken in de F.O.R.T. Deze ruimte werd hem geïntroduceerd op een meeloopdag, precies een borrel waarin een gratis fust werd weggegeven. Een veel betere introductie was niet denkbaar. Hierna kwam hij meer en meer in de F.O.R.T., om uiteindelijk hierin zijn toppunt op te zoeken als F.O.R.T.-commissielid. Want wat is er nu mooier dan de edele ruimte waarin je je zo vaak hebt begeven, een jaar lang zelf overeind te houden? Wat is er nu mooier dan een nieuw thuis, zijnde de F.O.R.T., krijgen en een nieuwe familie, zijnde de Tappers en oud-commissieleden, krijgen?

Treasurer

Koen Kuijpers: "Gezelligheid maak je zelf!"
Geboren in Den Bosch en net als zijn voorganger getogen in Vught-Zuid. Deze ‘Brabo’ in hart en nieren heeft de Brabantse gezelligheid met de paplepel ingegoten gekregen, maar eenmaal beland op de TU/e bleek dat het studentenleven daar toch nog een schepje bovenop kon doen. Met name de F.O.R.T. maakte een geweldige indruk op deze jongeman. Elke donderdagborrel en activiteit komen er zoveel mensen samen die er een topmiddag of –avond met elkaar van maken: Gezelligheid maak je zelf! Vele donderdagborrels en activiteiten later, besloot hij dat het wel een goed idee was om zelf maar de handjes uit de mouwen te steken. Nu is hem de eer gegeven lid te zijn van De Commissie, De F.O.R.T. Commissie: Laten we er een mooi jaar van maken!

Stock Manager

Wouter de Smet: "Best een goed gevuld voorraadhok, de kosten gaan immers voor de baten."
Geboren en getogen in een prachtig plaatsje genaamd Oostburg, maar geen hond die weet dat dit in West Zeeuws-Vlaanderen ligt, dus bij deze. Besloot te gaan studeren in Eindhoven, waar men vreemd spreekt maar wel bijzonder goed weet een feestje te bouwen. Toch wel even wat anders dan het rustige en Bourgondische sfeertje wat zo dicht tegen de Belgische grens heerst, maar zeker niet minder gezellig! Deze gezelligheid was ook veelvuldig terug te vinden in de F.O.R.T., waar deze jongeman al snel mee in aanraking kwam door vele donderdagborrels en allerhande activiteiten bij te wonen. Dat Limburgse Brand Pilsener was hem nog vreemd maar daar was bijzonder goed aan te wennen. En toen kwam de kans om zelf een jaar lang deze prachtige borrelruimte te mogen runnen, hier moest natuurlijk niet lang over nagedacht worden. Zodoende begon al snel het inwerken voor de functie van voorraadbeheerder, want wat is nou mooier dan de biervoorraad op peil houden zodat iedereen van zijn favoriete biertje kan genieten.

Coordinator of Activities

Klaas Kok: "Het heft in eigen hand nemen"
Na in Oss geboren en getogen te zijn was het een enorme schok voor deze jongeman dat men in Eindhoven rond kan lopen zonder een vest tegen messteken. Eenmaal van die schok bekomen te zijn werd het tijd om een kroeg op te zoeken. Door deze zoektocht kwam hij uit in de beste kroeg in Eindhoven, de F.O.R.T. Na daar een heerlijk koud biertje gedronken te hebben heeft hij besloten om te blijven. En na 2 jaar werd het dan toch echt tijd om het heft in eigen hand te nemen en zelf F.O.R.T.-commissie te worden om voor alle welkome gasten een net zo’n heerlijk koud biertje te zorgen. Als activiteiten coördinator krijgt hij daarnaast ook nog de kans om geweldige activiteiten te organiseren die in deze kroeg voor net dat ene beetje extra zorgen.