The 18th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Sanne Lempers: "Physiek aanwezig!?"
Ongeveer 20 jaar geleden werd in de heerlycke omgeving van Eindhoven een heel klein meisje geboren. Dit meisje groeide uit tot een kleine voorzitter van onze mooie borrelruimte. Dit jaar zal zij proberen om iedere borrel fysiek aanwezig te zijn, zodat je met haar een praatje kan maken. Tenminste als ze niet zelf praat, want dat is een van haar grootste hobby’s, net als bier drinken en – verrassend – zaalvoetbal. Ik hoop dit jaar samen met Niels bovendien ook nog een paar leuke activiteiten te organiseren en onder druk van de heer Meuldijk nog een paar studiepuntjes binnen te sprokkelen.

Treasurer

Freek Hermans: "Doe er mij nog maar zo een!"
Geboren in Eindhoven en getogen in de parel van Brabant, is deze miljonair in spe na omzwervingen via het boerengat Keldonk weer in Eindhoven terecht gekomen. Bier is geld, en van geld weet hij alles af. Het is daarom dat hij met ijzeren hand de kas van de F.O.R.T. beheert. Met veel passie en een degelijke visie probeert hij ook van dit boekjaar weer een succes te maken. Aan de toog zittend, genietende van een Brand Urtyp, mag hij graag over het leven filosoferen. Steevast komt hij hierbij tot dezelfde conclusie: “Goh wat is dat bier toch lekker, doe er mij nog maar zo een!”

Stock Manager

Tom A.H. Simons: "Consumptie is een vorm van voorraad beheren!"
Geboren en getogen in het zuiden des lands, trok deze jongeheer naar Eindhoven om aldaar te studeren. Al gauw bemerkte hij dat de taak van voorraadbeheerder hem op het lijf geschreven was. Deze functie bekleedt hij nu dan ook in de 18 e F.O.R.T.-commissie. Als voorraadbeheerder leerde hij snel dat vooral aan de in- en aan de uit-kant van een massabalans de flow groot dient te zijn. Puur esthetisch gezien is een grote ophoping ook een lust voor het oog. En waar is het leuker massabalansen beter in evenwicht te houden dan in onze edele borrelruimte? Tot slot de formule tot succesvol voorraad beheren: ook consumptie is een vorm van voorraad beheren!

Coordinator of Activities

Niels J.M. Brankaert: "Hij heeft er zin in !"
Opgegroeid in het schone Limburg, maar toch hedentendage wonende in eindhoven, besloot deze jongeman zich een jaar lang met hart, ziel en geest toe te wijden aan de nobele doch nuchtere taak van activiteitencoördinator voor de Facultaire Ontmoetingsruimte voor T, ook wel F.O.R.T. genoemd. Enkel een jaar is mij de tijd beschoren om mij te ontplooien in deze nu al legendarische ruimte en mijn creativiteit de vrij loop te laten en daarmee ook de rest van de Faculteit voor Scheikundige Technologie mee te verblijden. In mijn hoofd (vrij stevig) bevinden zich nu al grootste plannen voorkomend jaar, die zich komend jaar mogen gaan rijpen tot volwassen, frisse activiteiten. Maar om het niet al te uitbundig te maken voldoet de volgende samenvatting: Hij heeft er zin in!