The 21st committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Evert Cornellissen: "‘Limburg onafhankelijk!’"
Uit het immer gezellige Genk, gelegen in het hart van Belgisch-Limburg; komt deze 21(!!!)-jarige, 1ste-jaars Masterstudent cafébaas spelen. Vanuit het actieve Diepenbeekse studentenleven komt hij enige cantus(?) cultuur importeren in het koele ‘Holland’. Tevens brengt hij kennis over het betere gerstenat mee naar het gortdroge Eindhoven. Naast het consumeren van bier, houdt hij ook van het bewonderen van het firnament aan de hemel bij JVS-Descartes. Enige sterrenkunde dus. Hij hoopt op een mooi ‘beste jaar van zijn leven’ met een fijne commissie. De Belgische landsspreuk is niet voor niks ‘Eendracht maakt Macht!’. Een andere ambitie van zijnentwege is om op de faculteit het imago van onze wonderlijcke borrelruimte minstens hoog te houden, en waar mogelijk te verbeteren. En als Limburger is hij blij om die Nederlanders die denken zich Limburgers te mogen noemen, tegen te komen om samen ‘Het bronsgroen eikenhout’ te brallen. Hij kan dan ook het lawaaierige aspect van het leven als student in Eindhoven wel appreciëren. Ook zitten de naborreltradities hem als gegoten. Paulaner über Alles!

Treasurer

Ferdinand Verboom: "Tel uit je winst"
Na geboren te zijn in een wereldstad, en diens visie niet verloren te hebben, is deze elegante jongeheer medio zijn leven tot onder de grote rivieren gedaald. Aangezien hij zich hier prima kan vinden met de bijpassende Bourgondische levensstijl, heeft hij in het openhartige Brabant een gemoedelijke thuishaven gevonden. Dat er met weinig middelen veel bereikt kan worden hoopt deze ambitieuze jongeman gedurende zijn taak als penningmeester waar te gaan maken, efficiëntie is dan ook een schone zaak. Hierbij zal de alom bekende vuistregel ook buitengewoon goed van pas komen: Inkoop minus uitverkoop plus enkele zwetende mannen maakt profijt!

Stock Manager

Sven van Belzen: "Bieren hebben ook rechten!"
Geboren in Vlissingen en opgegroeid in het gemoedelijke dorpje Ritthem, kwam deze rasechte Zeeuw naar Eindhoven. Op 5 juni 2008 werd hij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad. Al snel viel hem op dat men over bieren hetzelfde sprak als over voorwerpen. Dit kon zo niet langer, besloot hij: “ Ik kies partij voor de bieren, want bieren hebben ook rechten!” Wanneer je goed voor je bieren zorgt, zullen ze gelukkiger zijn en beter smaken. Bieren hebben ook gevoel: wanneer ze koel worden geschonken in het juiste glas en met respect worden behandeld, zullen ze het lekkerst zijn. Bieren hebben echter geen plichten, zoals de meeste borrelaars de volgende ochtend wel hebben…….

Coordinator of Activities

Diederik Houtkoop: "Meneer Palm"
Deze geboren weespenaar woont sinds 2 jaar in Eindhoven. Aangezien het hem erg bevalt hierin Eindhoven heeft ie besloten om wat langer te blijven en een jaartje de rol van activiteitencoördinator op zich te nemen. Als enige VKO-er in de historie van de F.O.R.T.-commissie is het zijn bedoeling om de VKO-ers vaker naar de donderdagborrels en de activiteiten te krijgen. Naast dit streven zal hij voor de andere bachelor en master studenten ook genoeg leuk activiteiten verzinnen en organiseren. Jullie zullen dus nog genoeg van hem horen.