The 23rd committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Maarten van Meurs: "Gezelligheid zoek je op"
Na zijn eerste feesten meegemaakt te hebben, begreep de voorzitter van de 23ste commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ waarom zijn ouders naar Brabant waren vertrokken. In Tilburg zette deze Brabander zijn eerste stappen, sindsdien is er nooit bij hem opgekomen uit de wonderschone provincie te vertrekken. Maar hoe kan men meer van de Brabantse gezelligheid genieten, wanneer men er al veel van heeft gezien? De oplossing is simpel, vaker de gezelligheid opzoeken. Zo is het gekomen dat deze jongeman de keuze heeft gemaakt de F.O.R.T. een jaar te willen leiden. En hij was niet de enige die er zo over dacht, de hele commissie is namelijk gevuld met Brabanders die meer van deze gezelligheid zochten.

Treasurer

Thijs van Erdewijk: "Het komt wel goed, maar als het niet goed komt, komt het toch goed."
Geboren in Houten en getogen in de getto van Vught-Zuid. Vandaar dat mijn Turks uitstekend is en was het uiterst gemakkelijk om nieuwe grote Turkse vrienden te maken in Eindhoven. Tijdens het begin van mijn 6 de jaar VWO kwam ik voor de eerste keer in aanraking met de F.O.R.T.. Het was namelijk VWO-werkweek en het leek me leuk om eens een keer naar TU/e te gaan en daar de sfeer te proeven van het studenten leven. Op het feest dat er gehouden was, was de F.O.R.T. natuurlijk onmisbaar. Vandaar dat ze de buitentap naar onze eet tent hadden gereden om daar een mooi feestje te bouwen. Later die week was er natuurlijk de donderdag borrel waar we met zijn alle naar toe moesten. Op het moment dat ik daar toen binnen stond is de liefde voor de F.O.R.T. beginnen te groeien en eigenlijk had ik toen al besloten dat ik ook een van Der Groten wilde worden. Mede dankzij Pepels die me toen uitlegde hoe de F.O.R.T. in elkaar zit en wat er allemaal bij kwam kijken. De liefde voor de F.O.R.T. is tijdens mijn eerste en tweede jaar alleen nog maar meer gegroeid. Vandaar dat ik het natuurlijk niet kon ik de kans niet weerstaan om deel te nemen aan de mooiste Commissie van Japie, De F.O.R.T. commissie.

Stock Manager

Robin Verijke: "Hoe meer voorraad, des te minder dorst"
Geboren en getogen in het pittoreske Oosterhout onder de rook van Breda kwam deze jongen eind 2009 in Eindhoven te wonen. Al vanaf de intro was de interesse gewekt voor de F.O.R.T. en dan met name de voorraad, wie wil nu niet die diversiteit aan bieren proeven! Het ambachtelijke Limburgse pils van de tap smaakt al jaren het beste in de F.O.R.T. Deze interesse heeft zich ontwikkelt tot deelname aan de 23e commissie. Als voorraadbeheerder is het natuurlijk het aller belangrijkst om genoeg voorraad te hebben om de dorst van de gasten te behagen!

Coordinator of Activities

Gijs ten Huurne: "Hoe meer je plant, hoe meer er fout kan gaan"
Deze geboren Waalrenaar is sinds zijn meeloopdag onlosmakkelijk verbonden geweest met de F.O.R.T. Woonde in zijn afgelopen jaren zo’n beetje elke activiteit van en in de F.O.R.T. bij. Daarnaast besloot hij in zijn eerste jaar te stoppen met voetbaltraining op donderdagavond, omdat ie wel nuttigere en gezelligere dingen te doen had. Mede door zijn altijd goede tijden in de F.O.R.T. besloot hij dan ook een jaar de rol van activiteitencoordinator opzich te nemen. Hier hoopt hij een betere balans te creeren tussen zijn levensmotto ‘Hoe meer je plant, hoe meer er fout kan gaan’ en op deze wijze nog enigzins gestructureerde activiteiten neer te zetten.