The 29th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Irian Hierck: "Met kop en schouders er bovenuit"
Ondertussen ruim 20 jaar geleden werd in de mooie stad Amersfoort een kindeke geboren. Als middelste zoon groeide hij op tussen de tirannie van zijn oudere broer, en het laffe geklik van de jongere. Dit alles maakte hem tot de man die hij vandaag de dag is. Het verdriet moet gestelpt worden, maar hoe was de vraag. Tot hij voor het eerst in de F.O.R.T. stond. Het antwoord dezer vraag was nog nooit zo duidelijk, hij moest hier het plezier terugwinnen, en dat lukte dan ook zeer goed. Maar na twee jaar bleek alleen terugwinnen niet genoeg voor hem, het moest méér worden dan alleen sporadisch toegelaten worden in die prachtruimte. Vandaar dat hij besloot onderdeel van de 29ste commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ te worden, voorzitter welgesteld. Met als doel jullie allen van vertier te voorzien, en ook het eigen hoog te houden. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat die andere drie niet als kleine kippetjes zonder kop gaan rond-hobbelen. Hierin zal hij wat orde proberen te scheppen door er van bovenaf overzicht op te houden.

Treasurer

Tom van den Berg: "De kleinste Bergen staan het stevigst"
Geboren in Haarlem en opgegroeid over de hele wereld heeft dit commissielid al aardig wat kennis opgebouwd. Na een lange weg met een dramatische tussenstop in een gat wat zich Delft noemt, is hij eindelijk neergestreken in Eindhoven. Omdat hij vanuit Voorburg kwam zat er niets anders op dan meteen te verhuizen naar het centrum van Eindhoven om gelijk het studentenleven in te duiken. De eerste keer in de F.O.R.T. tijdens de introweek was meteen raak. De ruimte en het prachtige Brandbier bevielen hem wel en zodra het eerste jaar voor hem begon stond hij steevast om 4 uur in de F.O.R.T. te genieten van een pilsje. Met elke donderdagborrel en elke activiteit groeide zijn enthousiasme voor deze borrelruimte en al snel ontstond het verlangen om zelf iets terug te doen voor deze mooie ruimte. Vol overtuiging zal hij nu de financiën van de 29ste commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ met een scherp oog in de gaten houden, om daarnaast een prachtig jaar tegemoet te gaan in deze archetype BRUYNE kroeg.

Stock Manager

Keegan Walker: "Er is geen goed, geen slecht, er is alleen BIER!!!"
Geboren in Weert en opgegroeid in het kleine dorpje Ittervoort in Limburg. Hier leerde hij al gauw op zestien jarige leeftijd zijn liefde voor bier kennen. Na het halen van zijn eindexamens werd het tijd om scheikundige technologie te gaan studeren op de TU in Eindhoven. Hier kwam hij in aanraking met de F.O.R.T. en was meteen verliefd. Zijn interesse in speciaal bier werd hier aangewakkerd. Zorgvuldig over 2 jaar werd deze interesse groter. Iedere week weer werd deze vlam gevoed met bier. Tot het moment dat hij goed Brand. Op dit moment wist hij dat hij ook een jaar in de F.O.R.T. zou willen staan om bij mensen deze vlam aan te wakkeren en te zien ontwikkelen. Toen het moment kwam om F.O.R.T.-commissie te worden kon hij deze kans natuurlijk niet laten liggen. Hij ging dan ook vastberaden het commissie jaar van 2016/2016+1 tegemoet. Als voorraadbeheerder van de 29ste commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’, is het zijn plicht om iedereen te voorzien van lekkere koude biertjes. Deze komen natuurlijk in alle vormen en smaken. Van een machtige stout tot een zacht witje. Niks is te min voor hem.

Coordinator of Activities

Inge Martens: "VERZIN EEN LEUKE TITEL VOOR INGE"
(Inzendingen mogelijk naar fort@tue.nl) 20 jaar geleden geboren in Beugen, wat toch echt nog net in Brabant ligt en niet, zoals veel mensen denken, in Limburg. Gezien het feit dat dit dorp drie straten heeft, was het al snel niet interessant meer en vertrok ze naar het altijd gezellige Eindhoven. Bier kende deze dame nog niet, maar daar kwam al snel verandering in tijdens introductieweek, waar ze kennis maakte met Brand bier en de F.O.R.T.. Vanaf die week was het voor haar al duidelijk, de F.O.R.T. staat gelijk aan lekkere biertjes, leuke spelletjes en vooral veel gezelligheid. Het is dan ook niet raar dat ze hier bijna elke week op de donderdag en bij de meeste activiteiten te vinden was. Langzaam maar zeker groeide haar liefde voor de ruimte en haar gasten, dit wakkerde dan ook het verlangen om ook eens aan de andere kant van de bar te staan en iets terug te doen. Als activiteitencoördinator van de 29ste commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ is het haar doel om gezellige activiteiten neer te zetten en er een leuk jaar van te maken!