The 19th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Bas Hermans: "Genieten is een kunst!"
Na verhuisd te zijn naar Heeze en Keldonk, woont deze jongeman weer in zijn geboorteplaats Eindhoven. Waar hij nu voorzitter van de mooiste borrelruimte des lands is. Wat een eer! Al snel is hij erachter gekomen dat genieten niet altijd met mate hoeft. Dit advies geeft hij dan ook graag aan zijn gasten. Als veldvoetballer bij het 3e van R.K.V.V. Keldonk houdt hij van een potje voetbal, zowel spelen als kijken. Daarom zal dit jaar het WK worden uitgezonden in de F.O.R.T. Laten we hier samen van gaan genieten!

Treasurer

Jan Willem Oortwijn: "De grootst mogelijke zorgvuldigheid"
Geboren in Groningen, prettig getogen in Norg. Na zijn middelbare school in Assen afgerond te hebben, is deze nuchtere Noorderling uiteindelijk in Eindhoven terecht gekomen. Het nuchtere en transparante van zijn karakter zal hij ook proberen door te voeren in de boekhouding van de F.O.R.T.. Echter, in de F.O.R.T. schenkt men ook de door hem geliefkoosde Paulaner en daardoor is het moeilijk nuchter blijven. Desondanks zal hij zijn taak niet verzaken en deze met ‘de grootst mogelijke zorgvuldigheid’ uitvoeren.

Stock Manager

Mark P.F. Pepels: "Een vol voorraadhok is een blij voorraadhok"
Sinds een dik jaar Eindhovennaar, maar in het weekend nog altijd woonachtig in Nederweert. Na zes jaar in Weert het VWO te hebben gevolgd besloot deze half Limburger/ half Brabander zijn carrière voort te zetten op de Technische Universiteit Eindhoven. Na twee jaar gestudeerd te hebben en al verscheidene dingen ernaast te hebben gedaan besloot hij om deel te nemen in de negentiende F.O.R.T. commissie “Pie Debye”. Deze voorraadbeheerder houdt, hoewel dit af en toe op weerstand stuit van de penningmeester, ervan als zijn hok goed gevuld is. Daarom zal hij er dan ook voor zorgen dat de F.O.R.T. rijk is aan speciaalbier zodat hij maar vooral u kan genieten hiervan. Proost!

Coordinator of Activities

Mark H. Janssen: "Laat gaan die wagen !"
Nog altijd woonachtig in het noorden van Limburg, in het pittoreske dorpje Meterik, is de 20-jarige activiteitencoördinator student aan de TU/e, faculteit scheikundige technologie sedert de zomer van 2004. Na enkele jaren, voornamelijk met vriendenclub “vc Knollebear” en later ook in de F.O.R.T., het leven voor de bar meegemaakt te hebben, vond hij het tijd om ook eens aan de andere kant te staan. Hij kreeg die kans om samen met drie andere studenten een jaar de F.O.R.T te runnen, met hemzelf als activiteitencoördinator. Met carnaval als absoluut hoogtepunt zal deze jongen er alles aan doen om er komend jaar een geslaagd jaar van te maken. Alaaf!