The 17th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Paul B. Gerritsen: "Jong bier moet gisten!"
Sedert 3 juni 2004 mag hij zichzelf de Voorzitter van de 17 e Commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ noemen, een ervaring die voor slechts weinigen is weggelegd. Geboren in Tilburg, maar opgegroeid tussen de wijzen uit het oosten, kwam ook hij met een blijde boodschap: “Ik breng u het jonge bier, het zal nog vele goede daden verrichten. Laten wij wel in gedachten houden dat het jonge bier nog moet gisten!” Het jonge bier begon aan het proces waardoor het ooit een volwassen karakter zal krijgen, en hij zag dat het goed was.

Treasurer

Joep P. Dormans: "Natuurlijk de belangrijkste taak in de commissie!"
Natuurlijk de belangrijkste taak in de commissie, voor niks gaat de zon op. Na een krappe 18 jaar in de mooiste stad van het zuiden, Maastricht, te hebben gewoond vertrok deze jongen naar Eindhoven voor zijn studie. Na een gigantische cultuur shock, Eindhoven is nu niet de mooiste stad ter wereld, stortte hij zich al snel op het studentenleven. Leergierig als hij was besloot hij het penningmeesterschap van de mooie borrelruimte op zich te nemen. Vol goede moed nam hij de functie op zich. Nadat er weer een recordomzet was neergezet, kon hij voldaan terugkijken op dat wat hij geleerd had.

Stock Manager

Remco J. Lancee: "Een volle koelkast is beter dan een lege!"
Juist, deze jongeman van 20 jaar heeft de functie van voorraadbeheerder op zich genomen in de 17 e F.O.R.T.-commissie. Zoals jullie kunnen zien wordt zelfs monumentaal materieel niet geschuwd! Het realiseren en handhaven van een optimaal voorraadbeheer vergt veel inspanning; vooral in situaties waar het aantal verschillende bieren omvangrijk is. De benodigde inspanning wordt pas zinvol aangewend, als deze wordt overtroffen door de opbrengsten (in ruime zin). Het is daarom van belang de meeste aandacht te concentreren op dat deel van het bier dat het grootste verbeteringspotentieel in zich heeft. Dus een volle koelkast is beter dan een lege!

Coordinator of Activities

Robin de Bruijn: "Gaan, gaan, gaan!"
Al uitgedaagd sinds zijn jeugd, heeft deze wereldreiziger eindelijk zijn plekje gevonden. Zoals René Froger ooit zong heeft hij het naar zin binnen de muren van DE F.O.R.T.! Sinds jaar en dag bezig onder het motto ‘Gaan, gaan, gaan!’ zorgt hij voor leven in de spreekwoordelijke brouwerij (want de F.O.R.T. schenkt bier van de Brand Brouwerij te Wijlre (en ander lekker bier!)). Als activiteitencoördinator zorgt hij er voor dat er genoeg momenten voor de klant zijn om zich te ontwikkelen op het gebied van bier, drank en drinken, en natuurlijk het lekkere drinken van een biertje! Na 13 kilo weet hij er natuurlijk ook genoeg van! 😉