The 22nd committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Nick Oppers: "Live life like life should be lived"
Met deze leus als rode draad van mijn leven, heb ik besloten om een jaar lang de F.O.R.T. als mijn eerste huis te beschouwen. Hierdoor het gebruik van mijn studentenkamer in het zuiden van Eindhoven en mijn thuis in Erp beperkend tot uitrustplaats. Een goed leven staat naar mijn mening in het teken van plezier. Plezier voor jezelf, voor je naasten en voor iedereen die je niet kent. Zoveel mogelijk blijde gezichten om me heen is dan ook waar ik naar streef. En nu, in de bloei van mijn leven, kan ik geen mooiere manier van vermaak bedenken dan die je in de F.O.R.T. kan vinden. Zoals hiervoor al genoemd, is de F.O.R.T. mijn nieuwe huis. Daar hoort ook een nieuwe familieboom bij. Met de oud F.O.R.T.-cie’s als stamboom en Tappers als takken, hoop ik dat deze boom van vreugde een schaduw van plezier zal werpen over iedere gast en dat onze commissie de stam met een uit geluk gegroeide jaarring verbreed heeft, wanneer ik weer in mijn oude woonkamer zit.

Treasurer

Denise Slenter: "Maximale inzet, maximaal gevulde kas!"
Geboren in Valkenburg aan de Geul, ‘opgevoed’ in Klimmen, kortom uit het hart van Zuid-Limburg. Brand was haar al bekend als pilsener in haar stamkroeg, wat een genot dat dit in de F.O.R.T. ook aanwezig is! Altijd zorgen voor een maximaal gevulde kas en bankrekening is het motto van de penningmeester van de 22e commissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’. Een slecht gevulde kas is immers ook iets waar een voorraadbeheerder op stuk loopt. Ze hoopt jullie zo vaak mogelijk in de F.O.R.T. te zien om haar liefde voor Brand bier te delen. En blijft allen Uptimistisch!

Stock Manager

Frank van Wijk: "Eigen bier smaakt het best"
Als geboren en getogen Zevenaarder, kwam deze jongen in 2007 in een hele andere wereld terecht. Van de harde Gelderse G naar de Brabantse zachte was een hele omslag. Vaak was hij in de F.O.R.T. te vinden om er te genieten van het, tot voorheen bij hem redelijk onbekende, Brand Pilsener. Na ook geproefd te hebben van het actieve leven bij de studievereniging, wilde hij hiermee verder. En welke commissie is er nu mooier dan de F.O.R.T.-commissie. Vandaar dat hij voorraadbeheerder in deze wilde worden. Want wat is er nu mooier dan ervoor te zorgen dat iedereen van zijn/haar biertje kan genieten. Zelf geniet hij hier natuurlijk ook van mee, want een biertje uit een van de taps van de F.O.R.T. smaak natuurlijk het best.