The 30th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Egbert van Laer: "Als het bier maar kan vloeien, komt het allemaal goed"
Zo’n twintig jaar geleden werd deze jongeman geboren in Haarlem en na al snel verhuisd te zijn naar Harderwijk vond hij dat na zijn middelbare schooltijd maar eens een heel ander stukje Nederland door hem bewoond moest worden. Toen hij na een meeloopdag bij Scheikundige Technologie voor het eerst de F.O.R.T. mocht bezoeken, was hij meteen verkocht, en nam de grote stap om definitief beneden de rivieren te gaan wonen, in het mooie Eindhoven. Hier ontdekte hij het prachtige fenomeen wat speciaalbier heet. En laat de F.O.R.T. nou toevallig dé plek zijn waar je hier heel veel van kan proeven. Tijdens het begin van zijn studententijd bleef de liefde voor het vloeibare goud, maar ook voor de mooie ruimte, groeien. Daarom besloot hij dat het echt een leuk idee was om zich een jaar hiervoor in te zetten, en wel als voorzitter van de 6de Lustrumcommissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’.

Treasurer

Eline Hubbers: "404 title not found"
Na gedurende 18 jaar opgegroeid te zijn in Deventer, was het voor deze meid tijd om haar vleugels uit te spreiden en het studentenleven in te duiken. Daar Eindhoven niet bepaald om de hoek was vanuit haar thuishaven, ging ze direct op kamers. Als braaf en beleefd meisje stapte ze voor het eerst de F.O.R.T. binnen en dronk ze haar eerste biertje. Naarmate de studietijd vorderde was ze steeds vaker te vinden in de F.O.R.T., de plek waar het altijd gezellig was en ze even kon ontspannen tussen alle hectiek door. Ze merkte dat ze hier niet alleen wilde komen tijdens borrels en activiteiten, maar ook wel eens achter de bar wilde komen om de ruimte vanuit dat perspectief te bekijken. Aangezien geld een zaak is waar je niet omheen kan en waar je nauwkeurig mee om moet gaan, leek het haar een uitstekend plan om penningmeester van de 6de lustrumcommissie F.O.R.T. ‘Pie Debije’ te worden. In deze functie hoopt ze haar gasten van een geweldig borreljaar te voorzien, zonder dat de F.O.R.T. financieel gezien kopje onder gaat.

Stock Manager

Dennis Thuy: "Op ontdekkingsreis door de bierwereld!"
Net geen twintig jaar geleden werd deze jongeman als een waar Sinterklaascadeau op pakjesavond geboren. Na de middelbare school afgerond te hebben, was het dan toch echt tijd om de polders van Zeeuws-Vlaanderen te verlaten. Na een bezoek aan de F.O.R.T. tijdens een meeloopdag was de keuze snel gemaakt: Scheikundige Technologie in Eindhoven zou het worden. Het duurde niet lang voordat deze gloednieuwe Eindhovenaar iedere donderdagmiddag om 16 uur zijn weg weer vond naar de mooiste kroeg van de wereld, om daar kennis te maken met de prachtige wereld van speciaalbier. Waar hij in het begin vooral de traditionele Belgische bieren kon waarderen, werden langzaamaan ook zijn ogen geopend voor het onbekende. Hij leerde veel stijlen waarderen: van een friszure geuze tot een krachtige stout, er is niets wat hij niet geproefd wil hebben. Met een groeiende passie voor de F.O.R.T. en voor speciaalbier werd de interesse voor een jaar als F.O.R.T. commissielid steeds groter, en uiteindelijk heeft hij zijn kans gegrepen. Als voorraadbeheerder van de 6delustrumcommissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ hoopt hij iedereen in aanraking te kunnen brengen met het beste dat de bierwereld te bieden heeft!

Coordinator of Activities

Gijs Langenhuijsen: "Easy game, easy life"
Op een van de mooiere maandagen van het jaar werd al weer 20 jaar geleden in Tilburg deze goede knul geboren. De TU/e koos hij als universiteit omdat deze dicht bij huis ligt. Totaal geen verkeerde keus aangezien hij hier nu de tijd van zijn leven heeft. Al een redelijke fan van speciaalbier voelde hij zich in de F.O.R.T. gelijk op zijn gemak. Aan de borrels en activiteiten heeft hij de beste herinneringen en daardoor groeide zijn liefde voor de F.O.R.T. alleen maar. Een gezellige ruimte, een ruim assortiment aan speciaalbier en natuurlijk al haar gasten maakt de F.O.R.T. wat ze is: de beste kroeg van het land. Gelukkig wordt onze ruimte gerund door studenten en heeft hij de kans kunnen grijpen om nu zelf de ruimte te beheren. Een echte Brabander houdt van gezelligheid en maar weinig gaat boven een biertje tijdens een spelletje. Met veel genoegen maakt hij het als Activiteitencoördinator van de 6delustrumcommissie F.O.R.T. ‘Pie Debye’ mogelijk voor haar gasten om, tijdens activiteiten, lekker te genieten van zulke gezellige spellen onder het genot van wat biertjes.