The 20th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Jan-Jaap Riegman: "Twee maal een 4e lustrum!"
Na 20 jaar geleden in Zwijndrecht te zijn geboren, is deze jongen al zeer snel naar het mooie zuiden vertrokken. Na vele jaren in het wonderschone Limburg is hij nu in Eindhoven uitgekomen. Alwaar hij voorzitter van de F.O.R.T. is geworden. Het is natuurlijk een zeer grote eer om de mooiste borrelruimte des lands te mogen leiden. Naast alle borrels in de F.O.R.T. bij proberen te wonen probeert hij ook zijn conditie nog een beetje op peil te houden door zo nu en dan te judoën of te windsurfen. Er is nog een ding en dat kan geen toeval zijn: 3 drie dagen na zijn installatie als 4e lustrum F.O.R.T. commissie vierde hij ook zijn eigen 4e lustrum!

Treasurer

Jeroen Ramakers: "De grootst mogelijke zorgvuldigheid"
Als rasechte Bourgondiër uit het zonnige zuiden houdt deze jongen wel van een feestje met een drankje. In de meeste activiteiten die hij onderneemt, stort hij zich met hart en ziel. Een jaar activiteitencommissie vanuit Limburg was een opstapje naar iets hogers, het werd tijd voor iets anders. Met pijn in het hart is hij uit zijn rustieke thuishaven vertrokken, hij gaf gehoor aan zijn schreewende inner self en koos ervoor om een jaar lang op locatie op de centjes van de F.O.R.T. te passen. Dit doet hij waarschijnlijk met een andere insteek dan zijn beruchte en befaamde voorlopers. Tot op zekere hoogte, en met wederzijds vertrouwen, laat hij de nummer drie vrij in zijn doen en laten. Geld moet rollen!

Stock Manager

Niek van Heijningen: "Bier moet vloeien."
Nadat deze jongenman zich vanaf de intro al bijna twee jaar lang heeft bezig gehouden met het legen van de voorraad, is het nu de taak en eer van deze geborenengetogen Eindhovenaar om de voorraad ook nog bij te vullen. En ondanks het feit dat het voorraadhok een erg mooie plaats is, mag zich hier natuurlijk niet te veel bier vertoeven. Daarom zal hij rekening houdend met de altijd toenemende bierconsumptie van deze mooie ruimte er voor zorgen dat de voorraad op peil blijft, zodat de stroming altijd gaande gehouden kan worden. Bier moet immers vloeien.

Coordinator of Activities

Eke de Boer: "Aftellen op donderdag."
Geboren in de randstad, om precies te zijn in Amstelveen, was het voor kalme Hollander toch even wennen in het altijd maar feestende Brabant. Al snel werd kennis gemaakt met allerhande feesten, carnaval en natuurlijk de prachtige borrelruimte van ST, de F.O.R.T. Het was al snel duidelijk dat het hier altijd gezellig was en het was dan ook elke donderdag aftellen tot de borrel. Niet drie uur ‘s middags, maar één uur voor F.O.R.T. Hij is er dan ook trots op dat hij dit jaar veel van de mooie borrels en feesten in deze borrelruimte mag gaan regelen. En natuurlijk blijft het altijd aftellen op donderdag!