The 25th committee F.O.R.T. ‘Pie Debye’

Chairman

Nicky Meertens: "Dat gevoel van thuiskomen; heeeeerlijk!"
Deze Limburgse schone is 21 jaar geleden geboren in Heerlen. Alcohol schenken maar vooral drinken zit haar in de genen aangezien haar familie 2 slijterijen en meerdere cafe-panden bezit. Na het met succes afronden van het gymnasium in 2010 trok deze echte Zuid-Limburgse naar het hoge noorden, Eindhoven. Hoewel ze nog steeds met een stevig Kerkraads accent praat voelt ze zich meer dan thuis in het heerlijke Brabant. Waar ze dat thuis-gevoel nog het meeste heeft: de F.O.R.T.! Vanaf het moment dat ze binnenliep was ze er niet meer weg te slaan. Na voornamelijk geweldige avonden in de F.O.R.T. te hebben beleefd wist ze het zeker: hier wilde ze een jaar echt haar thuis van maken! Op de borrels is ze er altijd, wellicht niet in lengte maar wel in aanwezigheid. Als vrouwelijk kroegbaasje is ze veel bezig met haar hobby poetsen maar uiteraard houdt ze ook van praatjes maken (‘Sjtomme Kaal’ in het dialect) dus schroom niet om even een babbeltje te doen tussen het biertjes drinken door.

Treasurer

Eline Hermans: "Aan het einde van de maand, altijd een stukje geld over."
Deze 21 jarige dame is geboren en getogen in het pittoreske America, het dorp van Rowwen Hèze. Daar kwam ze al vroeg in aanraking met het feestgedruis. Tijdens deze bewuste slotconcerten, maar ook tijdens de carnaval, heeft ze heel wat glazen bier versleten. Voordat ze in de F.O.R.T. terecht kwam, heeft ze een jaar ervaring op gedaan bij een andere studentenborrel, de Salon. Maar toen ze uiteindelijk bij de F.O.R.T. uitkwam, was ze meteen verkocht. Ze wist zeker dat ze hier de nodige uurtjes zou verslijten. Ook heeft ze ervaring wat betreft geld, in het weekend klust ze namelijk bij als caissière. Tijdens de borrel stuitert ze de hele ruimte rond. Dus als je wilt praten over centjes en bier dan ben je bij haar aan het goede adres.

Stock Manager

Floris Hieselaar: "Een goed gevulde koelkast, want meer bier = meer beter!"
Geboren en getogen in een prachtig dorpje genaamd Empel, net boven Den Bosch. Na tijdens de intro met de F.O.R.T. in aanraking gekomen te zijn, besloot deze jongen dat hij daar toch vaker terug moest komen. Naast speciaalbier drinken gaat deze jongeheer (want hij is maarliefst 19 levensjaren oud!) ook graag op reis en naar concerten. Na actief te zijn geweest bij verschillende verenigingen in Eindhoven heeft hij toch maar besloten om commissie te worden van de mooiste borrelruimte in Eindhoven en omstreken: de F.O.R.T.! Als enige man (en de enige die om 10 uur ’s ochtends in aanspreekbare toestand is) en een voorliefde voor allerlei verschillende soorten speciaalbier is het dan ook geen wonder dat deze jongen voorraadbeheerder is geworden. Met een goed gevulde koelkast zal deze jongen dan ook veel (verschillend) speciaalbier consumeren en laten consumeren, want meer voorraad = meer beter!